Stichting Psycho-Sociale Opleidingen

Nieuwsoverzicht

« Terug

Psychosociale opleidingen op een zeer inspiratievolle locatie

SPSO_Psychosociale-opleidingen-op-een-zeer-inspiratievolle-locatie_2.jpg12 jun

De SPSO verzorgt al jaren psychosociale opleidingen in Huize Beukbergen. Een prachtig landhuis, geïnspireerd op de Engelse landhuisbouw en de Neobarok. Het landhuis heeft acht hectare bos, waarin gewandeld mag worden. Zowel de docenten als onze studenten vinden het een zeer inspiratievolle omgeving. Het is een ideale locatie om je samen met je medestudenten te verdiepen in onze brede visie op de mens.

Psychosociale Begeleiding en diverse andere opleidingen

Onze Academie biedt de driejarige opleiding Psychosociale Begeleiding aan en diverse voortgezette opleidingen en bij- en nascholing, zoals: Opleiding Kunstzinnige Counseling, Verlies- en rouwverwerking, Stervensbegeleiding, Schrijven als therapeutisch middel, Masterclass Groepsdynamica, Contextuele Therapie, Familieopstellingen, Relatietherapie en Voortgezette Counselingstechnieken. Lees hier meer informatie over de opleidingen.

Meer weten over onze opleidingen?

Een mens helpen zichzelf te helpen

De opleidingen worden gegeven door vakbekwame docenten die vrijwel allen zeer belangrijke publicaties op hun naam hebben staan. Hun lessen vinden plaats in rustige trainingsruimtes, zodat de lesstof goed tot je door kan dringen. ‘Een mens helpen zichzelf te helpen’ staat centraal binnen de Academie. Wij geloven namelijk in de innerlijke veerkracht van de mens. Als hulpverlener leer je aan je cliënt hoe hij of zij zichzelf kan helen door zijn of haar innerlijke veerkracht te herkennen en in te zetten om levensproblematiek op te lossen.  

Ook jouw eigen persoonlijkheid staat centraal tijdens de trainingen. Het is belangrijk dat je die eerst leert kennen, voordat je jezelf als instrument kunt inzetten om anderen te helpen. Tijdens de opleiding Psychosociale Begeleiding houd je deze persoonlijke en professionele ontwikkeling bij in een portfolio, ofwel het Persoonlijke Ontwikkelingsplan.

Oriëntatiegesprek

Ben je van plan een psychosociale opleiding bij de SPSO te volgen? Dan ben je van harte welkom om langs te komen op onze Academie voor een oriëntatiegesprek. Je kunt je via adm@spso.nl opgeven voor dit gesprek. Als je meer vragen hebt, kun je uiteraard ook bellen naar 030 280 38 19. We staan je graag te woord.

Meer weten over onze opleidingen?

« Terug

Scroll naar boven