Lezingen en workshops

Familie-opstellingen

Familieopstellingen zijn een diepgaande manier om te onderzoeken wat de cliënt in de weg staat om zijn leven te leiden zoals hij/zij dat graag zou willen.

Het oorspronkelijke gezin en de familie als geheel heeft een heel eigen en onbewuste dynamiek. Dit speelt een rol in de vorming als mens en als man of vrouw en ons levensgevoel.

Het eigen persoonlijke proces is o.a. beïnvloed door deze familiekrachten, die binnen het collectieve familiesysteem een vaak onbewuste uitwerking hebben op iedereen binnen het systeem. Bewustwording van hoe het in een specifieke situatie heeft gewerkt en met name het opheffen van verborgen loyaliteiten die nog werkzaam zijn kan veel ruimte, vrijheid en rust geven zodat men meer in contact komt met de eigen levensopdracht en levenskracht.

Thema’s waar we mee kunnen werken zijn : relatie issues, ouder-kind thema’s, loopbaan- en werkvragen, gezondheidsthema’s, levensvragen zoals ‘Wat maakt dat ik niet in mijn kracht kom’, of ‘Wat maakt dat mijn talenten niet tot wasdom komen?’

Anja geeft sinds 2001 in binnen- en buitenland workshops Familie- en Organisatieopstellingen. Als zelfstandig coach geeft zij tevens individuele opstellingen.

Van haar hand verschenen twee boekjes n.l. : Organisatieopstellingen binnen intervisie en recentelijk Individuele opstellingen binnen coaching.


opnieuw in studiejaar 2020/2021 | 10.00 - 16.30 uur | € 122,50
Door mevrouw Anja Brasser

Navigatie

_____________________

Contact opnemen

Wil je meer informatie over deze workshop of lezing, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Inschrijven workshop

Scroll naar boven