Sluit navigatie

Docenten en trainers

Mw. D. van Kalken

Daphne van Kalken begeleidt de masterclass ‘Een succesvolle en klantgerichte (eigen) praktijk’. Daphne heeft ruime ervaring als organisatieadviseur en trainer binnen Zorg en Welzijn. Daarnaast is zij werkzaam als docent en via het NCOI onder meer verbonden aan de SPSO waar zij de Bachelor MWD en SPH verzorgt.

Inmiddels heeft zij diverse organisaties van groot tot eenmanszaak begeleid op het gebied van, klantgerichtheid, veranderingsmanagement en duurzaamheid. Daphne is er van overtuigd dat deze elementen de werksatisfactie vergroten en daarmee de kans op succes toeneemt. Zij ziet het als een uitdaging om deze elementen binnen een organisatie naar boven te halen, te versterken en te benutten.

Naast de uitgebreide praktijkervaring, heeft Daphne bovendien een breed opleidingstraject gevolgd, waaronder de bachelor voeding & Diëtetiek, Nima B, Kwaliteitsmanagement en de Master of Business Administration. Dit in combinatie met een hoge dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid, persoonlijke betrokkenheid en resultaatgerichtheid vormen de inspiratiebron voor haar trainingen en lessen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom SPSO en onze opleidingen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

Huize Beukbergen – Amersfoortseweg 59
3712 BB  Huis ter Heide

T  030 – 280 38 19
adm@spso.nl

Scroll naar boven