Sluit navigatie

Docenten en trainers

Dhr. E. van der Vight

De bij- en nascholing Verlies- en Rouwbegeleiding staat onder de deskundige leiding van de heer Ed van der Vight (1973). Ed heeft in zijn inmiddels ruim 20-jarige loopbaan veel ervaring opgedaan in het verzorgen van opleidingen en trainingen voor professionals.

Ed is afgestudeerd aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen, SPSO en werkt in zijn eigen praktijk voor rouw- en verliesbegeleiding. Daarnaast is hij verbonden aan een hospice. Hij begeleidt mensen individueel en in groepen in het brede werkveld van verlies. Tevens geeft hij lezingen, trainingen en workshops over omgaan met rouw en verlies aan verschillende doelgroepen zoals mantelzorgers en dementerenden.

Ed stelt in zijn werk de ervaring van het verlies centraal en werkt van daaruit samen met de cliënt, opdat deze in staat is de verlieservaring te integreren in het vervolg van zijn leven. Daarvoor gebruikt Ed het door hem zelf ontwikkelde model voor integrale verliesverwerking.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom SPSO en onze opleidingen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

Huize Beukbergen – Amersfoortseweg 59
3712 BB  Huis ter Heide

T  030 – 280 38 19
adm@spso.nl

Scroll naar boven