Sluit navigatie

Docenten en trainers

Dhr. drs F. Beekers

Fred Beekers (1953) studeerde na de HBS sociale wetenschappen in Nijmegen, met als studie-onderdelen sociologie, psychologie en sociale psychiatrie. Hij is afgestudeerd in een combinatie van cultuursociologie, medische sociologie en rechtssociologie.

Hij werkte 16 jaar in een klinische setting in de verslavingszorg (therapeutische gemeenschap) met drugsverslaafden, alcoholisten, gokverslaafden en eetverslaafden, en werkte 17 jaar in de drugsvoorlichting en verslavingspreventie met jongeren, hun ouders en leraren. Daarnaast werkte hij als coördinator in de interne opleiding van de medewerkers van Stichting Arta (verslavingszorg) en de Lievegoedkliniek (psychiatrie).

Als gastdocent betrokken bij een aantal opleidingen, ook internationaal. Hij is voortdurend op zoek naar een spirituele verdieping van de kennis en het handelen en weet zich daarbij geïnspireerd door de antroposofie.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom SPSO en onze opleidingen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

Huize Beukbergen – Amersfoortseweg 59
3712 BB  Huis ter Heide

T  030 – 280 38 19
adm@spso.nl

Scroll naar boven