Sluit navigatie

Docenten en trainers

Dhr. dr J.J.A. Samwel

Doctoraal Klinische Psychologie Nijmegen en voltooide de postdoctorale vervolgopleiding tot Klinisch Psycholoog. Verder was hij jarenlang betrokken bij het Taborhuis, een opvanghuis voor kankerpatiënten en het Integraal Kankercentrum Oost.

De heer Samwel geeft voorlichting m.b.t. kanker en geeft trainingen in zelfzorg en communicatie hulpverlener-patiënt. Sinds 1989 werkt hij bij het Pijncentrum van het Academisch Ziekenhuis St.Radboud te Nijmegen waar hij betrokken is bij diagnostiek en (groeps-) behandeling van chronische pijnpatiënten.

Daarnaast doet hij wetenschappelijk onderzoek en geeft hij onderwijs aan o.a. huisartsen en specialisten m.b.t. chronische pijn. Hij is lid van het Nederlands Instituut voor psychologen (NIP), aspirant-lid van de Vereniging voor Gedragstherapie (VGT), Psychologen Algemene Ziekenhuizen (PAZ), Nederlandse Vereniging ter Bestudering van Pijn (NVBP), de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO), lid IASP (International Association for Study of Pain).

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom SPSO en onze opleidingen en trainingen.

Inschrijven nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

Huize Beukbergen – Amersfoortseweg 59
3712 BB  Huis ter Heide

T  030 – 280 38 19
adm@spso.nl

Scroll naar boven