Docenten en trainers

Mw. drs M. Taalman - de Ruiter

Marian Taalman is jarenlang vakdocent geweest in het beroepsonderwijs en aan opleidingen in de gezondheidszorg, theologische vorming. Zij studeerde theologie in Brussel en Utrecht.

Zij heeft ruim twintig jaar ervaring als geestelijk verzorger in de zorg voor verstandelijk gehandicapten, verpleeghuis (somatiek en psychogeriatrie) en ouderenpsychiatrie en als predikant in een grote en een kleine gemeente. Zij specialiseerde zich in het contextueel pastoraat, gerontologie voor geestelijk verzorgers, rouwverwerking, klinisch pastorale vorming.

Marian is nu contextueel therapeut (VCW reg.) en EFT (emotionally focused couple therapy) basistherapeut en Houd me Vast trainer, opgeleid en bevoegd te trainen in het gebruik van Een Verbindende Taal (methodiek Een taal erbij van De Kontekst). Zij studeert gezondheidspsychologie en volgt de jaaropleiding Geweldloos Verzet/Nieuwe autoriteit rondom het gedachtegoed van Haim Omer.

Zij geeft individuele, familie- en relatietherapie, gastcolleges en trainingen in het contextuele gedachtegoed van Nagy, in het gebruik van Een Verbindende Taal en in het gebruik van Geweldloos verzet en Nieuwe Autoriteit.

Scroll naar boven